foto

Roger Andrieux

  • nar. 24.8.1940 (80 let)
    Saint-Vincent de Connezac, Dordogne, Aquitaine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Condamné au silence (TV film)
1988 Pošlete housle
1980 La Petite sirène
1977 Amour en herbe, L'
1973 Mister Brown

TV seriály

1990 Chillers (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
1976 Trois de coeur (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Pošlete housle
1980 La Petite sirène
1973 Mister Brown

TV seriály

1989 Coplan (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky