foto

Helga Anders

  • nar. 11.1.1948
    Innsbruck, Tirol, Rakousko
  • zem. 31.3.1986 (38 let)
    Haar, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Miko - aus der Gosse zu den Sternen
1980 Hurikán Rosy
1978 Adoptionen (TV film)
Tuntematon ystävä
1977 Schulmädchen-Report 11: Probieren geht über Studieren
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
Die Wilderer (studentský film)
Klaunovy názory
1975 Anna (TV film)
Depressionen (TV film)
1973 Die Gräfin von Rathenow (TV film)
Fall nicht in den Schwanensee (TV film)
1971 Pott, Der (TV film)
1970 Mord im Pfarrhaus (TV film)
Mädchen mit Gewalt
1969 Amerika oder der Verschollene (TV film)
Contronatura
Häschen in der Grube
Unser Doktor ist der Beste
1968 Erotik auf der Schulbank
Sommersprossen
Zuckerbrot und Peitsche
1967 Brooklynský klub vrahů
Dívky, dívky
Im weissen Rößl (TV film)
Jacobowsky und der Oberst (TV film)
Rasthaus der grausamen Puppen, Das
Tetování
1966 Bel Ami 2000 oder Wie verführt man einen Playboy?
Cello, Das (TV film)
Der Kongreß amüsiert sich
Happy End am Wolfgangsee
1965 Unverbesserlichen, Die (TV film)
1962 Bubusch (TV film)
Die sündigen Engel (TV film)
Max, der Taschendieb
Peter Pan (TV film)
1960 Monat auf dem Lande, Ein (TV film)

TV seriály

1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1983 Der Trotzkopf (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1978 Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1975 Spannagl & Sohn (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Unter einem Dach (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1965 Bräute meiner Söhne, Die (TV seriál)
Der Forellenhof (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Dokumentární

1972 Olympia - Olympia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace