foto

Aleko Cabadze

  • nar. 10.11.1956 (62 let)
    Tbilisi, Gruzie, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Martoobis ordenis kavaleri
1992 Gamis tsekva
1987 Laqa (TV film)

TV seriály

2014 U vas budět rebjonok... (TV seriál)
2013 Durnaja krov (TV seriál)
2012 Odnoljuby (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Kapkan (S01E16)
Zachvat (S01E15)
Bez vesti propavšij (S01E14)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace