foto

Gérard Loussine

  • nar. 29.2.1956 (64 let)
    Camaret-sur-Mer, Finistère, Bretagne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Au bas de l'échelle (TV film)
Diamants de la victoire, Les (TV film)
Dva pitomci z Paříže
2009 Inkognito
2007 Cerfs-volants, Les (TV film)
2006 Poltergay
Tygrova brigáda
2005 Můj život ve vzduchu
2001 Je peux dire une connerie?
Vertiges de l'amour
1999 À vot' service
1998 Bingo
Chez ma tante (TV film)
J'aimerais pas crever un dimanche
1997 Les Soeurs Soleil
1995 V'la l'cinéma ou le roman de Charles Pathé (TV film)
1994 Chêques en boîte (TV film)
1993 Drôles d'oiseaux
1989 Lundi noir (TV film)
Soule, La
1984 Lucienne et le boucher (TV film)
Pinot simple flic
Polar
Ztráta paměti (TV film)
1982 On s'en fout... nous on s'aime
Paříž, jednou večer (TV film)
Qu'est-ce qui fait craquer les filles...
T'es folle ou quoi?
Voyageur imprudent, Le (TV film)
1981 Signé Furax
Surdoués de la première compagnie, Les
Volba zbraní
1980 Girls
1979 Huba toho druhého
1977 Dernière sortie avant Roissy
Foire, La (TV film)
1975 Soldat Duroc, ça va être ta fête

TV seriály

2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Aux abois (S01E04)
2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
Komu čest, tomu čest (S01E04)
Maison close (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
2010 La commanderie (TV seriál)
2007 Nováčci (TV seriál)
Retour de flammes (S02E05)
2006 Homicides (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Mathieu Corot (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Le triplé gagnant (TV seriál)
1988 Amies de Miami, Les (TV seriál)
Carte de presse (TV seriál)
Guignols de l'info, Les (TV seriál)
1986 Espionne et tais-toi (TV seriál)
1984 Instit, L' (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
Kick, Raoul, la moto, les jeunes et les autres (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Yeux bleus, Les (TV seriál)
1978 Un ours pas comme les autres (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1999 Ouvertures faciles

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Lundi noir (TV film)
1981 Signé Furax

TV seriály

1990 V comme vengeance (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 On n'est pas couché (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky