foto

Edith Perret

  • nar. 27.11.1929 (90 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Villa Jasmin (TV film)
2006 Aristokraté
2005 La ravisseuse
2004 Princesse Marie (TV film)
2001 Hladová
Má žena je herečka
Un jeu d'enfants
1999 Děti století
La Dilettante
1998 Riches, belles, etc.
1997 Souhaitez-moi bonne chance (TV film)
1991 Můj život je peklo
1990 Brutální Nikita
1989 Saint: The Blue Dulac, The (TV film)
1988 Palace (TV film)
1987 Chacun sa vérité (TV film)
Funny Boy
1986 Cours privé
1985 Muž se stříbrnýma očima
1984 Až do září
1983 Na příkaz krále (TV film)
Surprise Party
Vnější znaky bohatství
1982 Elle voit des nains partout!
1981 La nonne sanglante (TV film)
Une histoire sans nom (TV film)
Vévoda Cinq-Mars (TV film)
1980 Cabrioles (TV film)
1978 Avare, L' (TV film)
1977 Comme sur des roulettes
1975 La fleur des pois (TV film)
1974 Au théâtre ce soir: Sexe faible, Le (TV film)
1973 Don Juan 73
L'Oiseau rare
Malheurs de la comtesse, Les (TV film)
1970 L'Étalon
1968 Crime de Lord Arthur Saville, Le (TV film)
1966 Tour Eiffel qui tue, La (TV film)
1965 Théâtre de la jeunesse: David Copperfield, Le (TV film)
1964 Célimare le bien aimé (TV film)
L'Insoumis

TV seriály

2002 Père et maire (TV seriál)
1996 Nouvelle tribu, La (TV seriál)
1994 Vie de Marianne, La (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Les Parents disjonctent (S01E01)
1991 Maigret (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
Nana (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Île aux trente cercueils, L' (TV seriál)
1978 Un ours pas comme les autres (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1974 Vagabond, Le (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Illusions perdues (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky