foto

Claude d'Yd

  • nar. 16.9.1922
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 25.9.2009 (87 let)
    Saint-Maurice, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Les palmes de M. Schutz
1986 L'état de grâce
1983 Thérèse Humbert (TV film)
1980 Cabrioles (TV film)
Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
1977 C'est Mozart qu'on assassine (TV film)
Gloria
1974 Au théâtre ce soir: La reine galante (TV film)
Au théâtre ce soir: Madame Sans-Gêne (TV film)
1970 La légende du quatrième Roi (TV film)
1965 Le roi Lear (TV film)
1961 Dynamite Jack

TV seriály

1987 Rahan fils des ages farouches (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1978 Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
1973 Lucien Leuwen (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky