foto

Serge Lhorca

  • nar. 8.9.1918
    Vergt, Aquitaine, Francie
  • zem. 13.1.2012 (93 let)
    Antony, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 23 rue des Francs Bourgeois - vyp.
1993 Les mille et une farces de Pif et Hercule - vyp.
1984 Baby Smurf, The - vyp.
1982 Saint Louis ou La royauté bienfaisante (TV film)
1979 Podivuhodná dobrodružství barona Prášila - vyp.
1978 Jeden z nás dvou (TV film)
1972 Les tueurs fous
1969 Tintin a chrám Boha slunce - vyp.
1961 Kapitán Fracasse
1949 Au Grand Balcon

TV seriály

1993 The Animals of Farthing Wood (TV seriál) - vyp.
1990 Tintinova dobrodružství (TV seriál) - vyp.
1987 Rahan fils des ages farouches (TV seriál) - vyp.
1985 Klementýnka (TV seriál) - vyp.
1984 Rainbow Brite (TV seriál) - vyp.
1983 Inspektor Šikula (TV seriál) - vyp.
1981 Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky