foto

Sylvie Fennec

  • nar. 19.5.1946 (73 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Prix de l'espoir, Le (TV film)
1996 Passion du docteur Bergh, La (TV film)
1990 Všem se daří dobře
1988 Dům v duně
Maître de musique, Le
Ve vší nevinnosti
1987 Je tue ŕ la campagne (TV film)
1985 Visum nach Nirgendwo (TV film)
1984 Image interdite (TV film)
1982 Cercle fermé, Le (TV film)
Déchirure, La (TV film)
L'adieu aux enfants (TV film)
Saint Louis ou La royauté bienfaisante (TV film)
1977 Goodbye, Emmanuelle
1975 Christophe Colomb (TV film)
Vždycky prší tam, kde je mokro
1972 Kde je Beta?
À la guerre comme à la guerre
1970 Ils
Le bal du comte d'Orgel
Midi minuit
1969 Specialista
1968 Adélaïde

TV seriály

1994 Kaskadér (TV seriál)
1991 Ferbac (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
1988 Chevalier de Pardaillan, Le (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1979 Mon ami Gaylord (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
1970 La brigade des maléfices (TV seriál)
1965 Dim Dam Dom (TV seriál)

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Port-au-Prince, Dimanche 4 Janvier
2012 Je retourne chez ma mère (TV film)
Velký Georges (TV film)
2011 Le temps du silence (TV film)
2010 Comment va la douleur? (TV film)
2007 En souvenir de nous
Nous nous sommes tant hais (TV film)
Čekání na lásku (TV film)
2004 Le choix de Macha (TV film)
2001 Taková láska
Zaidina pomsta (TV film)
2000 Mémoires en fuite (TV film)

TV seriály

2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky