foto

Gérard Desarthe

  • nar. 23.3.1945 (73 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Le système de Ponzi (TV film)
2012 Roxaniny ruce (TV film)
2009 Chaussettes, opus 124 (TV film)
2007 Le roi Lear (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
1993 Célimène et le cardinal (TV film)
Le poids du corps (TV film)
Volný pád
1992 Daens
1991 Cherokee
Miel amer, Le (TV film)
1990 Hamlet
Lacenaire
Uranus
1988 L'après-midi d'un golem
Rats de Montsouris, Les (TV film)
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire
1985 Année terrible, L' (TV film)
La Baston
1984 Notti e nebbie (TV film)
Noční návštěva
1983 Láska v Německu
Poraněný člověk
Stella
Thérèse Humbert (TV film)
Un dimanche de flic
1982 Hécate
1981 Holanďanova cesta (TV film)
Peer Gynt (TV film)
1979 Válka policajtů
1978 Grands procès témoins de leur temps: Le pain et le vin, Les (TV film)
1976 Conquistadores, Les
1975 Ať začne slavnost...
1974 Confession d'un enfant du siècle, La (TV film)
France société anonyme
Yeux fermés, Les
1972 Camisards, Les
Žluté je slunce
1971 Romulus le grand (TV film)
1969 Question ordinaire, La
1968 Bye bye, Barbara
1963 Soupe aux poulets, La

TV seriály

2016 Caïn (TV seriál)
Les prisonnières (S04E01)
2007 Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
1989 Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Histoires étranges (TV seriál)
1977 De mémoire d'homme (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
1974 Homme au contrat, L' (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Âge heureux, L' (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2003 Radio France: 24 heures sur 24 (TV film)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)
1985 Des « terroristes » à la retraite

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace