foto

Gérard Dauzat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tristan: Romantický vrah
2001 Un jeu d'enfants
2000 Dette, La (TV film)
1999 Brigade des mineurs (TV film)
Un pont entre deux rives
1998 Dieu seul me voit
1997 Le Dernier été (TV film)
1996 Jaguár
1995 Danse avec la vie (TV film)
1993 C'était la guerre (TV film)
Le poids du corps (TV film)
1990 Alcyon (TV film)
Trois années
Vražedné kóma (TV film)
1989 Ingénieur aimait trop les chiffres, L' (TV film)
Láska bez lítosti
1987 La nuit du coucou (TV film)
1985 Policie
1984 Ztráta paměti (TV film)
1980 Amours du bien-aimé, Les (TV film)
1979 Les Grandes conjurations: Le coup d'état du 2 décembre (TV film)
1978 Láska s otazníkem
Un balcon en forêt
1977 Une femme, un jour...
1975 Stará puška
1974 La conciliation ou anatomie d'un otage (TV film)
1972 Pas folle la guêpe
1970 Peau de torpedo, La
1965 Evariste Galois
1959 Nezralé mládí

TV seriály

1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1988 Carte de presse (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Instit, L' (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Jack (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace