foto

Maurice Failevic

  • nar. 14.8.1933
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 27.12.2016 (83 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Jusqu'au bout (TV film)
2000 La laïque (TV film)
1995 Capitaine Cyrano (TV film)
1993 C'était la guerre (TV film)
1988 Écho, L' (TV film)
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
1985 Le ravi (TV film)
1984 L'héritage (TV film)
1983 Le jardinier récalcitrant (TV film)
1980 Aventures d'Yvon Dikkebusch, Les (TV film)
1978 Le franc-tireur (TV film)
1972 Le temps d'un été (TV film)
1970 De la belle ouvrage (TV film)

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Jusqu'au bout (TV film)
1995 Capitaine Cyrano (TV film)
1993 C'était la guerre (TV film)
1988 Écho, L' (TV film)
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
1985 Le ravi (TV film)
1984 L'héritage (TV film)
1983 Le jardinier récalcitrant (TV film)
1980 Aventures d'Yvon Dikkebusch, Les (TV film)
1978 Le franc-tireur (TV film)
1972 Le temps d'un été (TV film)
1970 De la belle ouvrage (TV film)

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky