foto

Eric Adams

  • nar. 12.7.1954 (65 let)
    Auburn, New York, USA

Biografie

Eric Adams, celým jménem Louis Marullo, je americký zpěvák. Než přišel k hudbě, pracoval jako řezník. Od svého dětství se zajímal o hudbu. Své umělecké jméno používá jako sloučeninu jmen jeho dvou synů Erica a Adama.

Tento charismatický zpěvák s neuvěřitelným hlasovým rozptylem, více než 4 oktáv, je od roku 1980 hlavní tažnou silou heavy metalové mašiny, zvanou Manowar. Zajímavostí je, že k EP „Thunder In The Sky“ nazpíval píseň „Father“ v patnácti jazycích. Mimo hudební uměleckou tvorbu se též zajímá o lov a je vášnivým střelcem z luku.

Roman "savatage" Chludil

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Manowar: Hell on Earth V
2008 Magic Circle Festival 2: Manowar (koncert)
2005 Manowar: Hell on Earth IV (koncert)
Manowar: The Absolute Power (koncert)
2003 Manowar: Hell on Earth III (koncert)
2002 Manowar: Fire and Blood - Hell on Earth II (koncert)
1996 Manowar: Hell on Earth (koncert)

Hudební videoklipy

2007 Manowar - Die For Metal (hudební videoklip)
2002 Manowar - Warriors of the World (hudební videoklip)
1996 Manowar - Courage (hudební videoklip)
Manowar - Return Of The Warlord (hudební videoklip)
1992 Manowar - Metal Warriors (hudební videoklip)
1987 Manowar - Blow Your Speakers (hudební videoklip)
1983 Manowar - Gloves of Metal (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace