foto

Anthony Jochim

  • nar. 14.1.1892
    Jersey City, New Jersey, USA
  • zem. 10.4.1978 (86 let)
    Waynesville, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 The Brotherhood of Satan
1969 Sen králů
1968 The Shakiest Gun in the West
1966 Star Trek: Klec (TV film)
1962 Paradise Alley
1961 Ada
1960 Platinum High School
Spartakus
The Story of Ruth
1959 Born to Be Loved
Legend of Tom Dooley, The
The Big Fisherman
1958 Hot Spell
Some Came Running
1957 Drango
God Is My Partner
Hot Summer Night
Joe Dakota
Módní návrhářka
Přestřelka u ohrady O.K.
1956 Francis in the Haunted House
Jednou nohou v pekle
Showdown at Abilene
Star in the Dust
1955 All That Heaven Allows
I'll Cry Tomorrow
Murder Is My Beat
1954 Dragon's Gold
Rails Into Laramie
Sign of the Pagan
1953 City of Bad Men
Dangerous Crossing
Mírová smlouva
Problem Girls
Přiznání jedné dívky
So Big
The Neanderthal Man
Žena bližního tvého
1952 Podivné okouzlení
The Jazz Singer
Vrať se, Sábinko
1951 Dívka na mostě
Half Angel
Three Desperate Men
1950 David Harding, Counterspy
The Flying Missile
The Killer That Stalked New York
Western Pacific Agent
1949 Fighting Man of the Plains
Malaya
The Girl from Jones Beach
1948 He Walked by Night
Saxon Charm, The

TV seriály

1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace