foto

Justis Greene

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 The Bad Seed (TV film)
2012 Midnight Sun (TV film)
2010 True Blue (TV film)
2008 The Prince of Motor City (TV film)
2002 Mladší bráška
První výstřel (TV film)
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)

TV seriály

2017 Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
Návštěvní hodiny (S05E09)
Tělo (S05E08)
další epizody (6)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (10)
Batesův motel (TV seriál)
Klub Arkánum (S03E02)
Smrt v rodině (S03E01)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
další epizody (10)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
další epizody (10)
2002 Breaking News (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Inventing Grace, Touching Glory

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace