foto

Sandy Lobry

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců
Mystère au Moulin Rouge (TV film)
2010 Jiný Dumas
2009 L'odyssée de l'amour (TV film)
Minulost se vrací (TV film)
2008 Marie et Madeleine (TV film)
2007 Agáta vs. Agáta (TV film)
La Vie sera Belle (TV film)
2006 Prezident
2005 Et si Kubrick, c'était laid
Tête de gondole

TV seriály

2009 Vie est à nous, La (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Piste aux étoiles (S03E01)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace