foto

Jean-Claude Grumberg

  • nar. 1939

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 L'Antiquaire
2012 Kapitál
2010 Cigarettes et bas nylons (TV film)
2009 Livres qui tuent, Les (TV film)
Ráj na západě
2008 Clémentine (TV film)
2007 Svobodná zóna - divadelní hra
2006 Mon colonel
2005 Sekera
2004 93, rue Lauriston (TV film)
2003 Un fils de notre temps (TV film)
2002 Amen.
2000 Julien l'apprenti (TV film)
1999 Fait d'hiver
L'atelier (TV film) - divadelní hra
Le Plus beau pays du monde
Un Chat dans la gorge
1995 Tisíce
1994 Peau du chat, La (TV film)
1993 Malá apokalypsa
1991 Miel amer, Le (TV film)
Piège, Le (TV film)
1990 Les bottes de sept lieues (TV film)
1988 Années sandwiches, Les
1986 Music Hall (TV film)
1985 Les lendemains qui chantent (TV film)
1983 Thérèse Humbert (TV film)
1980 Poslední metro
1976 Petit Marcel, Le
1970 Morgen, ein Fenster zur Straße (TV film) - divadelní hra
Trop petit mon ami

TV seriály

2008 À droite toute (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ráj na západě
2005 Sekera
1997 Lucie Aubracová
1993 Malá apokalypsa
1988 Années sandwiches, Les
1986 États d'âme

TV seriály

1997 La mandrágora (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1991 Un livre un jour (TV seriál)
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 20 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky