foto

Vincent Bataillon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Herkules (TV film)
1997 Les précieuses ridicules (TV film)
1980 Cantatrice chauve, La (TV film)

Divadelní záznam

2015 Le lac des cygnes (divadelní záznam)
2010 Rendez-vous (divadelní záznam)
2005 Hercules (divadelní záznam)

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Amphitryon (TV film)
1999 Damnation de Faust, La (TV film)
L'atelier (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky