foto

Sheldon Keller

  • nar. 20.8.1923
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 1.9.2008 (85 let)
    Valencia, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Ať žije film!
1973 Cleopatra Jones
1968 Dobrý den, paní Campbellová!

TV seriály

1974 M*A*S*H (TV seriál)
Vybraní lidé (S02E19)
Vše pro boty (S02E17)
1973 Roll Out (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče... Znovu (S01E18)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Režijní filmografie

TV pořady

1979 Paul Lynde at the Movies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace