foto

T.J. Wilson

  • nar. 11.7.1980 (38 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 WWE Total Divas

TV seriály

2015 Swerved (TV seriál)

Dokumentární

2010 WWE: John Morrison - Rock Star - a.z.

TV pořady

2018 WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
2015 Sting: Into the Light (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 NXT TakeOver (TV pořad)
NXT TakeOver: Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
2011 WWE Royal Rumble (TV pořad)
2010 WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WrestleMania XXVI (TV pořad)
2009 Fantasy Factory (TV pořad)
WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Superstars (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace