foto

Dick Haymes

  • nar. 13.9.1918
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 28.3.1980 (61 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 My Music: Big Band Vocalists (TV film) - a.z.
1976 Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1974 Betrayal (TV film)
Fred Astaire Salutes the Fox Musicals (TV film) - a.z.
1953 All Ashore
Cruisin' Down the River
Let's Do It Again
1951 St. Benny the Dip
1948 One Touch of Venus
Up in Central Park
Words and Music
1947 Carnival in Costa Rica
The Shocking Miss Pilgrim
1946 Do You Love Me
1945 Diamond Horseshoe
Padlý anděl
State Fair
1944 Four Jills in a Jeep
I Am an American
Irish Eyes Are Smiling
1943 Du Barry Was a Lady
Girl Crazy
1938 Dramatic School
1935 Vzpoura na lodi Bounty

TV seriály

1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Hancock's (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
Stage Show (TV seriál)
1952 Footlights Theater (TV seriál) - a.z.
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Dokumentární

2003 Rita (TV film) - a.z.
1988 The 1930's: Music, Memories & Milestones - a.z.
1952 Hollywood Fun Festival
Screen Snapshots: Hollywood Night Life

TV pořady

1978 Big Band Bash (TV pořad)
1977 Over Easy (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1972 The Fabulous Fordies (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1967 Mike and Bernie's Music Hall (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
Music for a Summer Night (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Walter Winchell Show (TV pořad)
1953 The Larry Storch Show (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
1950 Songs for Sale (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
The Frank Sinatra Show (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
The Ed Wynn Show (TV pořad)
This Is Show Business (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace