foto

Taťjana Žukova-Kirtbaja

  • nar. 24.10.1939 (79 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rjobra
2014 Zolotaja něvesta
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
Metro
2010 Ošklivé káčátko
2009 Bomžicha 2 (TV film)
Korotkoje zamykanije
Sročnyj zakaz
2008 Očeň russkij detektiv
1981 Kuda on děnětsja!
1979 Moskva slzám nevěří

TV seriály

2018 Čužaja krov (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Grom (TV seriál)
Ključi ot prošlogo (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
Vremja dlja dvojich (TV seriál)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Otpusk (S01E03)
2009 Voroniny (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
I stalo ich troje (E50)
Zaklinanije (E47)
2007 Papiny dočki (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Posmertnyj děbjut (S01E05)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
1969 Kabačok '13 stuljev' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace