foto

Dušan Hazucha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1991 Lorenzaccio (TV film)
1990 Narodeniny v hoteli (TV film)
1989 Génius jednej noci (TV film)
Malý pán Friedemann (TV film)
Reverend (TV film)
1987 Koník z ebenu (TV film)
1986 Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Ján Literát (TV film)
Kamenný chodníček (TV film)
Raz, dva, tri (TV film)
Sekera (TV film)
1984 Dedova truhlica (TV film)
Jazda na spiacom obrovi (TV film)
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
1983 Radosť žiť (TV film)
1982 Dievčatko z predmestia (TV film)
Doktor Bencúr (TV film)
Májový víkend (TV film)
1981 Deň bez anjela (TV film)
1980 Druhovia (TV film)
Čarovná čaša (TV film)
1979 Dôsledne ukrývané dokumenty (TV film)
Eugen Onegin (TV film)
Kde šumí les (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
Sto hodín do zatmenia (TV film)
Svadba Arneho Jurgu (TV film)
1978 Buky podpolianske (TV film)
Izrafel (TV film)
Kristína (TV film)
Sesternica Beta (TV film)
Višňový sad (TV film)
Vydierač z poblúznenia (TV film)
1977 Nohavice (TV film)
1976 Amerikán (TV film)
Dobrý deň, stará mama (TV film)
Mário a kúzelník (TV film)
Plukovník Chabert (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
1973 Cid (TV film)
Monna Vanna (TV film)
1971 Hájnikova žena (TV film)
1970 Kamenná bolesť (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace