foto

Elsa Wagner

  • nar. 24.1.1881
    Reval, Ruské impérium
  • zem. 17.8.1975 (94 let)
    Západní Berlín, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Altersheim (TV film)
1971 Seine Majestät Gustav Krause (TV film)
Unser Willi ist der Beste
1970 Kudammgeschichten (TV film)
1969 Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin
1967 Der zerbrochene Krug (TV film)
1965 Der zerbrochene Krug (TV film)
1964 Bunbury (TV film)
Das Ungeheuer von London City
Die Sanfte (TV film)
Emil a detektivové
1963 Der Parasit (TV film)
Die Eisenbahn (TV film)
1961 Heute nacht in Samarkand (TV film)
Pariser Komödie, Die (TV film)
1960 Liebling der Götter
Strašidla ze Spessartu
1959 La Paloma
1958 Gift und Mitgift (TV film)
Ihr 106. Geburtstag
1957 Parasit, Der (TV film)
1955 Ein Mann vergißt die Liebe
Vor Gott und den Menschen
1954 Ännchen von Tharau
1953 Die Stärkere
Liebeserwachen
1950 Mathilde Möhring
1949 Anonyme Briefe
Die Nacht der Zwölf
Figaros Hochzeit
1948 Danke, es geht mir gut
1947 ...und über uns der Himmel
Kein Platz für Liebe
Wozzeck
1945 Der Mann im Sattel
1944 Die Hochstaplerin
Die Zaubergeige
Ein schöner Tag
Leben ruft, Das
1943 Ich werde dich auf Händen tragen
Komedie lásky
1942 Fronttheater
Průvan
Velký stín
1941 Heimkehr
Sklepnice Anna
1940 Achtung! Feind hört mit!
Die unvollkommene Liebe
Lauter Liebe
Ritorno
Traummusik
Was wird hier gespielt?
1939 Casa lontana
Der Polizeifunk meldet
Ihr erstes Erlebnis
Milenka
Slaměný klobouk
Ziel in den Wolken
Zpívající bloud
1938 Anna Favetti
Du und ich
Fracht von Baltimore
Hráč
Pour le Mérite
Tanz auf dem Vulkan
Velký poplach
1937 Ball im Metropol
Daphne und der Diplomat
Das schöne Fräulein Schragg
Der Etappenhase
Die göttliche Jette
Gasparone, veselý dobrodruh
Gefährliches Spiel
Rozmary lásky
Unternehmen Michael
1936 Das Mädchen Irene
Entführung, Die
Hans im Glück
Moral
Moskva - Šanghaj
1935 Barkarola
Das Mädchen Johanna
Hundert Tage
Pražský student
1934 Musik im Blut
Schön ist es, verliebt zu sein
1933 Ich will Dich Liebe lehren
Morgenrot
Was wissen denn Männer
1931 Der unbekannte Gast
Jeho Veličenstvo Krise
1929 Atlantik
Das brennende Herz
Ehe in Not
Manolescu, Král dobrodruhů
1928 Der alte Fritz - 1. Friede
Der alte Fritz - 2. Ausklang
Die von der Scholle sind
Lotte
Luther
1927 Der Meister von Nürnberg
Was die Kinder ihren Eltern verschweigen
1926 Die Unehelichen
Menschen untereinander
1925 Die gefundene Braut
Eine Minute vor Zwölf
1924 Frühlingsfluten
1923 Die Buddenbrooks
1922 Der politische Teppich
Hořící důl
Žena faraonova
1921 Irrende Seelen
Kameraden
Sappho
1920 Die Kwannon von Okadera
Die goldene Krone
Können Gedanken töten?
Monika Vogelsang
Prinzesschen
Satanas
1918 Die blaue Mauritius

TV seriály

1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace