foto

Herbert Hübner

  • nar. 6.2.1889
    Breslau (nyní Wroclaw), Německá říše
  • zem. 27.1.1972 (82 let)
    Mnichov, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Lord Arthur Saviles Verbrechen (TV film)
1966 Judith (TV film)
1965 Der Anfang einer Woche (TV film)
Die Herren
Fromme Helene, Die
1964 Aktion T 4 (divadelní záznam)
Darf ich Sie eine Minute sprechen? (TV film)
1963 Der Nachfolger (TV film)
1962 Blick über den Zaun (TV film)
Blonde Frau des Maharadscha, Die
Mord im Dom (TV film)
1961 Amphitryon (TV film)
Die Journalisten (TV film)
Isola Bella
Liane, die Tochter des Dschungels
1960 Strašidla ze Spessartu
1959 Affäre Dreyfus (TV film)
Mandolinen und Mondschein
1958 Besuch aus der Zone (TV film)
Der Greifer
Hospoda ve Spessartu
Mylord weiß sich zu helfen (TV film)
1957 Der tolle Bomberg
Jinak než ty a já
Kleiner Mann - ganz groß
1956 Liane, das Mädchen aus dem Urwald
Manöverball
Regine
Tausend Melodien
1955 Der Frontgockel
Die Frau des Botschafters
Eine Frau genügt nicht?
Ihr Leibregiment
Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
San Salvatore
Verrat an Deutschland
Zwei Herzen und ein Thron
1954 Conchita und der Ingenieur
Die kleine Stadt will schlafen gehen
Die sieben Kleider der Katrin
Ein Mädchen aus Paris
Heideschulmeister Uwe Karsten
Hoheit lassen bitten
Regina Amstetten
Sterne über Colombo
1953 Die Gefangene des Maharadscha
Königliche Hoheit
Staatsanwältin Corda
Vati macht Dummheiten
1952 Der große Zapfenstreich
Ich hab' mein Herz in Heidelberg verloren
Illusion in Moll
1951 Das fremde Leben
Das unmögliche Mädchen
Schuld des Dr. Homma, Die
1950 Es kommt ein Tag
Küssen ist keine Sünd
Mathilde Möhring
Zachránce matek
1949 Der Posaunist
Modré meče
Ruf an das Gewissen
Život v kanafasu
1948 Berliner Ballade
Blumova aféra
Danke, es geht mir gut
1945 Das Leben geht weiter
Stumme Gast, Der
Wo ist Herr Belling?
Šiva a šibeniční kvítek
1944 Die Affäre Rödern
Junge Adler
Um neun kommt Harald
1943 Der Ochsenkrieg
Der Unendliche Weg
Johann
Paracelsus
Tenkrát
Wildvogel
Zirkus Renz
1942 Andreas Schlüter
Die Entlassung
Geheimakte W.B.1
Stimme des Herzens
Velký král
Zdědili jsme zámek
1941 ...reitet für Deutschland
Carl Peters
Frauen sind doch bessere Diplomaten
Kameraden
Na shledanou, Františko!
Ve stínu slávy
1940 Der Weg zu Isabel
Die Rothschilds
Fahrt ins Leben
Friedrich Schiller
Kora Terry
Kriminalkommissar Eyck
Pandur Trenck
Percy na scestí
Srdce královny
1939 Hotel Sacher
Ich verweigere die Aussage
Kitty und die Weltkonferenz
Robert und Bertram
Wer küßt Madeleine?
Wir tanzen um die Welt
1938 Dreizehn Mann und eine Kanone
Hříchy mládí
Kautschuk
Rote Orchideen
Sergeant Berry
Svatá lež
Toulavý národ
1937 Alarm in Peking
Ein Volksfeind
Gefährliches Spiel
K novým břehům
Starke Herzen
Vládce
Černá kavalérie
1936 Carův kurýr
Das Hofkonzert
Die letzte Fahrt der Santa Margareta
Diener lassen bitten
Děti velké lásky
Ein Lied klagt an
Familienparade
In 40 Minuten
Mládí královny Viktorie
Moral
Romanze
Savoy-Hotel č. 217
Traumulus
1935 Anschlag auf Schweda
Kozák a slavík
Lockspitzel Asew
1934 Karneval a láska
Rozpustilá Čibi
Vysoká škola
1933 Reifende Jugend
1932 Der Prinz von Arkadien
Madame hat Besuch
Touha 202
1931 Die Blumenfrau von Lindenau
1920 Destinée

TV seriály

1961 Zu viele Köche (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace