foto

Magali Clément

  • zem. 15.11.2008
    Bayeux, Basse-Normandie, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Jaune revolver
1983 Coup de feu
Itinéraire Bis
1981 Gueule du loup, La
1979 Les fleurs fanées
1978 Sale rêveur
Temps d'une République: Un hussard noir en pays blanc, Le (TV film)
Vas-y maman
1977 Dernière sortie avant Roissy
1976 Pan Klein
1975 Washington Square (TV film)
1973 Inconnu, L' (TV film)
1972 Cerisaie, La (TV film)
1971 Bouvard et Pécuchet (TV film)
Crime et châtiment (TV film)
1969 Velká láska

TV seriály

1989 Maria Vandamme (TV seriál)
1981 Sans famille (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Poupée sanglante, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace