foto

Martine Ferrière

  • nar. 2.9.1926
    Landau, Rheinland-Pfalz, Německá říše
  • zem. 5.5.2012 (85 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rok v mém životě
1993 Catherine Courage (TV film)
1991 Láska s rybou
1988 Un coupable (TV film)
1986 Cours privé
La dame des dunes (TV film)
Žabí princ
1983 Miláček (TV film)
1981 Gaston Lapouge (TV film)
Ursule Mirouët (TV film)
Špinavá záležitost
1980 Coq de Bruyère, Le (TV film)
1979 Dérobade, La
Jean le Bleu (TV film)
Les fleurs fanées
1977 Dům těch druhých (TV film)
Zvíře
1976 Jaroslaw Dabrowski
L' Ombre des châteaux
1975 Les galettes de Pont-Aven
Soupe froide, La
1974 La Merveilleuse visite
Ďábelská trojice
1973 Une atroce petite musique (TV film)
1972 Běh zajíce polem
Hezká holka jako já
1971 Jsem nevěrný manžel
1970 Poslední adresa
1969 L'astragale
Siréna od Mississippi
1968 Ukradené polibky
1967 Noc generálů
1965 La caméra explore le temps: L'affaire Ledru (TV film)
1962 Neděle ve Ville d'Avray
1958 Camére explore le temps: L'étrange mort de Paul-Louis Courier, La (TV film)

TV seriály

1988 Anges et loups (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Des grives aux loups (TV seriál)
1982 Village sur la colline, Le (TV seriál)
1981 Sans famille (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
Caméra une première (TV seriál)
1978 Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
1975 Aurore et Victorien (TV seriál)
1974 Folie des bętes, La (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
Un curé de choc (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
Lucien Leuwen (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
Fortune (TV seriál)
1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Seule à Paris (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)

Dokumentární

1977 À perte de vie... Jacques Prévert (TV film)
1968 Les grandes espérances (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace