foto

Brian Hamm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Notorious Nick
2012 Rogue River
2009 Sensored
2005 Fugitive Hunter

TV seriály

2020 Murdered by Morning (TV seriál)
2011 Zlý sen v sousedním domě (TV seriál)
2005 Smosh (TV seriál)

Dokumentární

2018 Care to Laugh
2014 Dům hrůzy: únos (TV seriál)
2013 Vraždy královen krásy (TV seriál)
2010 Po krk v odpadcích (TV seriál)
2009 Vztah přes mříže (TV seriál)
2008 Will You Kill for Me? Charles Manson and His Followers (TV film)

TV pořady

2010 Koho jsem si to jen vzal? (TV pořad)
2009 Američtí dřevorubci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky