foto

Hall Caine

  • nar. 14.5.1853
    Runcorn, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.8.1931 (78 let)
    Isle of Man, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1929 ...a neuveď nás v pokušení - kniha
Bondman, The - kniha
1927 Za ostatným drátem - kniha
1924 Name the Man - kniha
1923 The Christian - kniha
The Eternal City - kniha
1919 The Woman Thou Gavest Me - kniha
1918 Victory and Peace - kniha
1917 A vörös Sámson - kniha
The Deemster - kniha
1916 The Bondman - kniha
The Manxman - kniha
1915 The Christian - kniha
The Eternal City - kniha
1914 The Christian - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1911 The Christian - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace