foto

Jean-Pierre Igoux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Retiens-moi (TV film)
2003 L'affaire Martial (TV film)

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Action Justice (TV seriál)
1999 Mélissol (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1969 Patates, Les
1968 Jako blázen

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Retiens-moi (TV film)
2003 L'affaire Martial (TV film)
1998 Chez ma tante (TV film)

TV seriály

1999 Mélissol (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky