foto

Jean-Louis Picavet

  • nar. 26.11.1927
    Dijon, Côte-d'Or, Francie
  • zem. 1991
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1982 Enigma
Tisíc miliard dolarů
1981 Bunker, The (TV film)
1980 Bruges la morte (TV film)
1979 I jako Ikarus
Paris-Vichy (TV film)
1978 Peníze těch druhých
1977 Anneaux de Bicêtre, Les (TV film)
Borgia ou le sang doré, Les (TV film)
Partage de Midi (TV film)
1976 Première neige (TV film)
1975 Père Amable, Le (TV film)
1974 Faites entrer M. Ariman (TV film)
1973 Le bleu d'outre-tombe (TV film)
1972 Fossés de Vincennes, Les (TV film)
1971 Les Mensonges (TV film)
1970 Chien qui a vu Dieu, Le (TV film)
1967 Kdybych byl špión
1966 Ils sont nus
La Morale de l'histoire (TV film)
1964 Comment trouvez-vous ma soeur?
1963 Tante Aurore viendra ce soir
1961 Cause toujours, mon lapin
Smrt Belly

TV seriály

1982 Madame S.O.S. (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)

Dokumentární

1963 Hitler? Toho neznám.

Skladatelská filmografie

Filmy

1976 Les Infidèles (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky