foto

Johnny Desmond

  • nar. 14.11.1919
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 6.9.1985 (65 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 The Bubble
1962 Karibský sokol
1959 The Wonderful World of Tupperware
1958 China Doll
Desert Hell
1957 Calypso Heat Wave
Escape from San Quentin
1947 Thrills of Music: Ray Anthony and His Orchestra
1941 Let's Make Music

TV seriály

1977 Blansky's Beauties (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Sally (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Ken Murray Show (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1950 TV Club (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 Big Band Bash (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1958 The Bob Crosby Show (TV pořad)
The Dick Clark Show (TV pořad)
The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Gisele MacKenzie Show (TV pořad)
Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Russ Morgan Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1952 All in Fun (TV pořad)
1951 Wonderful Town, U.S.A. (TV pořad)
1950 Songs for Sale (TV pořad)
Your Hit Parade (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
Face the Music (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
The Morey Amsterdam Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky