foto

Jack Watson

  • nar. 14.5.1915
    Thorney, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.7.1999 (84 let)
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Little Sir Nicholas (TV film)
1987 Slečna Marpleová: Zapomenutá vražda (TV film)
1984 Swallows and Amazons Forever!: Coot Club (TV film)
1983 Rybářská loď (TV film)
1982 Tangiers
1980 Mořští vlci
1979 Ffolkes
1978 Divoké husy
1977 Un taxi mauve
1976 Schizo
1974 Dům plný diamantů
Ohrožení Britannicu
Tři mušketýři 2
Ze záhrobí
1972 Věž živoucích mrtvol
1971 Únos
1970 Every Home Should Have One
Zlom
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
The Strange Affair
Ďábelská brigáda
1967 Tobruk
1966 Grand Prix
Idol, The
1965 Pahorek
The Night Caller
1964 Master Spy
The Gorgon
1963 Five to One
Ten sportovní život
1962 Fate Takes a Hand
Na obchůzce
Out of the Fog
Time to Remember
1961 Konga
The Queen's Guards
1960 Šmírák
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.

TV seriály

1994 Common As Muck (TV seriál)
1993 Newman and Baddiel in Pieces (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Edge of Darkness (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Diana (TV seriál)
1982 King's Royal (TV seriál)
Marco Polo (TV seriál)
Take Three Women (TV seriál)
1981 Into the Labyrinth (TV seriál)
Masada (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Talisman, The (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Kidnapped (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Mr. Big (TV seriál)
Rob Roy (TV seriál)
Treasure Island (TV seriál)
Who Pays the Ferryman? (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
1975 Sky (TV seriál)
The Changes (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Late Night Drama (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Redgauntlet (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 Northern Showground (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky