foto

Louisa Horton

  • nar. 30.9.1924
    Peking, Čína
  • zem. 25.1.2008 (83 let)
    Englewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Everyday Heroes (TV film)
1976 Alice, sladká Alice
Nepřemožitelný bukanýr
1972 Lights Out (TV film)
1961 A String of Beads (TV film)
1952 Zločin století
1948 All My Sons
Stage Door (TV film)
1945 Hodiny

TV seriály

1961 The Defenders (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Justice (TV seriál)
1953 The Philip Morris Playhouse (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 NBC Presents (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace