foto

Hazel Franke

  • nar. 6.7.1991 (27 let)
    Buchholz, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Die Albertis (TV film)
2001 Ein Geschenk der Liebe (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace