foto

Ivan Rajmont

  • nar. 29.7.1945
    Hradec Králové, Československo
  • zem. 7.12.2015 (70 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Klára a dva páni (TV film)
1990 Vernisáž (TV film)
1989 Někdo zaklepal na dveře (TV film)
1976 Milenci z kiosku (TV film)

Divadelní záznam

2016 Škola žen (divadelní záznam)
2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2014 Jakub a jeho pán (divadelní záznam)
2010 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
2007 Škola žen (divadelní záznam)
2006 Petrolejové lampy (divadelní záznam)
2000 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
1995 Falkenštejn (divadelní záznam)
1994 Návštěvní doba (divadelní záznam)
Pšenice na dálnici (divadelní záznam)
1989 Deník ničemy (divadelní záznam)
1984 Tři sestry (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kolaudace (TV film)
1983 Straka v hrsti
1980 Postřižiny

TV seriály

2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Riskantní interview (S01E11)

Dokumentární

2020 Ivan Rajmont (TV film) - a.z.
2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Miroslav Donutil (S05E06)
2011 Sluha jako fenomén
Příběhy slavných (TV seriál)
Smrt o Vánocích (S12E07)
2006 Příběhy slavných (TV seriál)
Široká duše (S07E10)
Trojka z mravů (S07E04)
2005 Příběhy slavných (TV seriál)
Smutný osud princezny Pampelišky (S06E07)
1999 Tenkrát (TV film)