foto

Colin Stetson

  • nar. 1977
    Ann Arbor, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Děsivé dědictví
Friday's Child
2016 Lavender
Psanci a andělé
2015 La Peur
2013 Blue Caprice

TV seriály

2018 The First (TV seriál)
Near and Far (E08)
The Choice (E07)
Collisions (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2015 New York (Never) Sleeps
Scrum

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace