foto

Ernest Adams

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vicious
2015 Zombie Cats from Mars
2011 Fourteen or So Actors Having Really Strong Feelings About Some Stuff

TV seriály

2019 Baskets (TV seriál)
Denver Revisited (S04E05)
Baby Chip (S04E02)
Cat People (S04E01)
2018 Baskets (TV seriál)
Commercial (S03E08)
A Night at the Opera (S03E04)
Crash (S03E03)
další epizody (4)
2017 Baskets (TV seriál)
Reverie (S02E02)
Portlandia (TV seriál)
Ants (S07E08)
2016 Baskets (TV seriál)
Family Portrait (S01E10)
Sugar Pie (S01E08)
Cowboys (S01E07)
další epizody (8)
2014 Portlandia (TV seriál)
Sharing Finances (S04E01)
2013 Portlandia (TV seriál)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Mixology (S02E01)

Dokumentární

2010 Get Lamp

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky