foto

Gaetano Aronica

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Libero Grassi (TV film)
2016 Felicia Impastato (TV film)
Un'avventura romantica
2014 Il giorno della civetta (TV film)
2011 Edda Ciano e il comunista (TV film)
2010 La leggenda del bandito e del campione (TV film)
2009 Baaria
2008 Pavel VI. - papež v bouřlivých časech (TV film)
2004 Tre giorni di anarchia
2000 Maléna

TV seriály

2011 Come un delfino (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Komisař Montalbano (TV seriál)
Srpnový žár (S07E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace