foto

Dennis Dreith

  • nar. 15.6.1948 (71 let)
    Burbank, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Dodávka
2006 Gag
1998 Black Jaq (TV film)
1989 Mstitel
1988 Bohyně lásky (TV film)
Fialový návštěvník
1987 Daniel and the Towers (TV film)
Party Camp
1986 Christmas (TV film)
1985 This Wife for Hire (TV film)
1984 The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)

TV seriály

1990 Flash (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Planý poplach (S09E02)
1987 Once a Hero (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1978 Battle of the Planets (TV seriál)
Jana of the Jungle (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dodávka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace