foto

Balduin Baas

  • nar. 9.6.1922
    Gdaňsk, Polsko
  • zem. 22.5.2006 (83 let)
    Hamburk, Hamburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
2000 Die Blauen und die grauen Tage (TV film)
1998 Candy
1996 Willi und die Windzors (TV film)
1991 Loriots Pappa ante Portas
1990 Femme fardée, La
1988 Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
1984 Frevel
1982 Doktor Faustus
Heuler, Der (TV film)
Kouzelný vrch
1980 Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1979 Moral (TV film)
1978 Zkouška orchestru
1975 Bis zur bitteren Neige
1973 Mein Onkel Benjamin (TV film)
Täter auf der Spur - Blinder Haß, Dem (TV film)
Wer einmal in das Posthorn stößt
1972 Betragen ungenügend!
Hauptsache Ferien
Willi wird das Kind schon schaukeln
1971 Die Lümmel von der ersten Bank – 6. Teil: Morgen fällt die Schule aus
Morgen fällt die Schule aus - Die Lümmel von der ersten Bank, VI. Teil
Tatort - AE 612 ohne Landeerlaubnis (TV film)
Zwanzig Mädchen und ein Pauker: Heute steht die Penne kopf
1970 Das Bastardzeichen (TV film)
Ohrfeigen
Wir hau’n die Pauker in die Pfanne – Die Lümmel von der ersten Bank – 5. Teil
1969 Jacques Offenbach - Ein Lebensbild (TV film)
1968 Die Lümmel von der ersten Bank II – Zum Teufel mit der Penne
Kachna zazvoní v 7.30
1967 Marat - Sade
Rasthaus der grausamen Puppen, Das
Valentin Katajews chirurgische Eingriffe in das Seelenleben des Dr. Igor Igorowitsch
1966 100 Jahre Kurfürstendamm (TV film)
Grieche sucht Griechin
Ich suche einen Mann
Panoptikum (TV film)
1965 DM-Killer
Das Liebeskarussell
Die Herren
Doktor Murkes gesammelte Nachrufe (TV film)
Liebesquelle, Die
1964 Doktor Murkes gesammeltes Schweigen (TV film)
Lausbubengeschichten
Záhadný Hektor
1963 Der Hexer (TV film)
1962 Genosse Münchhausen
1961 Der Lügner
Des unbekannten Autors ungeschriebenes Stück (TV film)
Eine hübscher als die andere
Mörderspiel
1960 Gauner-Serenade
1959 Der Rest ist Schweigen
Die Caine war ihr Schicksal (TV film)
Die sechste Frau (TV film)
Ein Walzertraum (TV film)
1958 Biedermann und die Brandstifter (TV film)
Der Mann, der nicht nein sagen konnte
1957 Der müde Theodor
Die Dreigroschenoper (TV film)
Verpfuschte Hochzeitsnacht, Die
1956 Drei Birken auf der Heide
Hejtman z Kopníku
Skandal um Dr. Vlimmen
1954 Vzpoura na lodi Caine

TV seriály

1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Manni, der Libero (TV seriál)
1978 Schusters Gespenster (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der rasende Lokalreporter (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1967 Dreizehn Briefe (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)
1959 Nicht zu ernst nehmen (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace