foto

Jim Latham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Sac de Merde
2010 Swishbucklers
2008 Nejtajnější přání
Pravidla hry
2007 Pozdravy z pobřeží
2005 Tweek City
2004 The Almost Guys
2003 Maniac Magee (TV film)
2001 On Edge
1999 Temps
1998 Liars' Dice
The Next Tenant
1996 Just Friends

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
The One with the Bomb (S01E10)
Inside Man (S01E09)
Murder in the First Class (S01E08)
další epizody (10)
2007 Happy Monster Band (TV seriál)
2006 Finley požární autíčko (TV seriál)
2003 Columbo (TV seriál)
Columbo má rád noční život (S10E14)
2001 Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Max Steel (TV seriál)
Sammy (TV seriál)
Godzilla: The Series (TV seriál)
Tourist Trap (S02E19)
The Ballard of Gens Du Marais (S02E18)
Vision (S02E17)
další epizody (13)
1999 Dragon Tales (TV seriál)
Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
Godzilla: The Series (TV seriál)
End of the Line (S02E06)
Freak Show (S02E05)
Protector (S02E04)
další epizody (17)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
Bird of Paradise (S01E10)
Hive (S01E09)
Leviathan (S01E08)
další epizody (10)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Lost on Earth (TV seriál)
Muži v černém (TV seriál)
1996 Jumanji (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Létání (S06E20)
Zapadlý sněhem (S06E18)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Soud (S06E13)
1994 Bump in the Night (TV seriál)

TV pořady

1997 The Dating Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky