foto

Dana Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Plačící muž
Pretty Rosebud
2009 People I've Slept With, The
Transylmania
2008 Ninjové útočí (TV film)
Odchod z Barstow
Travička zelená
2007 Baby
Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
Rat Thing, The
Údajná vražda (TV film)
2005 Candy Paint
Honeymooners
2004 Eliminator, The
2003 Spanish Fly
2002 Jsem agent
Temný stín nad L.A.
2000 Beethoven 3
Tajná válka
1999 Auteur Theory, The
Boxeři
Godzilla 2000: Millenium
1998 Bold Affair, A
Legenda o Mulan
Smrtonosná zbraň 4
Teror v Limě
1997 Bao
Druhá občanská válka (TV film)
1996 Bílý tygr
Černá maska
1993 Mr. Jones
Návrat živé smrti 3
1992 Konkurenti
Secret Passion of Robert Clayton, The (TV film)
1991 Perspektiva požitků
1990 Dalších 48 hodin
1989 Klec smrti
1988 In Dangerous Company
1985 Rambo II
1982 The Renegades (TV film)
1976 Futureworld

TV seriály

2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Mai ka po mai ka 'oia'i'o (S09E09)
2017 Larry, kroť se (TV seriál)
Thank You for Your Service (S09E05)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
The Black Swan (S07E07)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Nebezpečné známosti (S02E11)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mimořádný úlovek (S02E04)
2003 JAG (TV seriál)
Tajný agent (S09E03)
2002 She Spies (TV seriál)
2001 Larry, kroť se (TV seriál)
The Car Salesman (S02E01)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Instinkt (S06E16)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1996 Public Morals (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S03E03)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Verminátor (S06E22)
1991 Street Justice (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Nebezpečná cesta (S02E07)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Cutter to Houston (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Dokumentární

2008 Man of a Thousand Faces

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace