foto

Louisa Herfert

  • nar. 19.9.1986 (34 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Charlotte und ihre Männer
2002 Lilly unter den Linden (TV film)
2000 Die Blauen und die grauen Tage (TV film)
1999 Das Delphinwunder (TV film)
1998 Moc (TV film)

TV seriály

2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2005 Bella Block (TV seriál)
Die Frau des Teppichlegers (E19)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Doppelvierer (S01E05)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Wer Gewalt sät (E03)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky