foto

Louisa Herfert

  • nar. 19.9.1986 (32 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Bella Block - Die Frau des Teppichlegers (TV film)
Charlotte und ihre Männer
2002 Lilly unter den Linden (TV film)
2000 Die Blauen und die grauen Tage (TV film)
1999 Das Delphinwunder (TV film)
1998 Moc (TV film)
1994 Alles außer Mord - Wer Gewalt sät (TV film)

TV seriály

2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace