foto

Alexandr Cekalo

  • nar. 22.3.1961 (58 let)
    Kyjev, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Děň do
Gogol. Strašnaja mesť
2017 Kilimandžara
2015 Perevodčik
2014 Saranča
V sportě tolko děvuški
2012 Zoluška
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Den radio

TV seriály

2020 Šerlok Cholms v Rossii (TV seriál)
2019 Cop (TV seriál)
Rusalki (TV seriál)
Zastupniki (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Těrritorija (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Sparta (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Metod (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děň do
2017 Kilimandžara
2012 Zoluška
2008 Krasota trebujet... (TV film)
2007 Karnavalnaja noč 2, ili 50 let spusťa
2000 Landyš serebristyj
Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1998 Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1992 A spat' s čužoj ženoj chorošo!?
1991 Těň (TV film)

TV seriály

2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Specnaz po-russki 2 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vdud (TV seriál)
2008 Panenství

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Farca (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky