foto

Neven Pajkic

  • nar. 25.8.1977 (42 let)
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die in a Gunfight
2011 Na hraně (TV film)
2009 Death Warrior
2008 Sonny Liston: Těžká váha
2005 Dějiny násilí
2004 Ring volný

TV seriály

2019 Departure (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Rocky 8 (S08E11)
2018 The Truth About the Harry Quebert Affair (TV seriál)
The Boxing Match (E02)
Titans (TV seriál)
Titáni (S01E01)
Imposters (TV seriál)
Fillion Bollar King (S02E01)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Charm School (S02E06)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Do světla úsvitu (S02E10)
Ztracení parabátaiové (S02E03)
The Expanse (TV seriál)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Pokušitelka (E06)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
June 13th - Part One (E07)
2014 Království (TV seriál)
Za krále a za vlast (S01E09)
2013 Království (TV seriál)
Ponechán vzadu (S01E07)
Nikita (TV seriál)
Bubble (S04E05)
2008 Hranice (TV seriál)
Normalizing Relations (S01E10)
Gross Deceptions (S01E04)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)

Dokumentární

2006 Dějiny násilí: Verze pro USA vs. mezinárodní verze

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky