foto

Neven Pajkic

  • nar. 25.8.1977 (41 let)
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Na hraně (TV film)
2009 Death Warrior
2008 Sonny Liston: Těžká váha
2005 Dějiny násilí
2004 Ring volný

TV seriály

2018 The Truth About the Harry Quebert Affair (TV seriál)
Titans (TV seriál)
Titans (S01E01)
Imposters (TV seriál)
Fillion Bollar King (S02E01)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Charm School (S02E06)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
By the Light of Dawn (S02E10)
Parabatai Lost (S02E03)
The Expanse (TV seriál)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Pokušitelka (E06)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
June 13th - Part One (E07)
2014 Království (TV seriál)
Za krále a za vlast (S01E09)
2013 Království (TV seriál)
Ponechán vzadu (S01E07)
Nikita (TV seriál)
Bubble (S04E05)
2008 Hranice (TV seriál)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace