foto

Brendan Connor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Muž roku
2005 Dějiny násilí
Naši otcové (TV film)
2004 Crazy Canucks (TV film)
2003 Noví sousedé (TV film)
2002 Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Osobní zkouška (TV film)
Spoluvina (TV film)
Červené kecky (TV film)
2001 Nenechám tě odejít (TV film)
Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Last Debate, The (TV film)
Vražda v dámském klubu (TV film)

TV seriály

2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky