foto

George King

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hank a Mike
Jumper
2007 Hairspray
2006 Muž roku
2005 Dějiny násilí
Fanaticky zamilován
2000 Láska na první pohled (TV film)
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Pokud věříš (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
Waiting for Michelangelo
1992 Ranění tučňáci
1989 Niagara Strip (TV film)

TV seriály

2010 Living in Your Car (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
It's Because I'm Gay, Right? (S02E13)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
The Right Hand of God - October 24, 1974 (S01E03)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky