foto

George King

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hank a Mike
Jumper
2007 Hairspray
2006 Man of the Year
2005 Dějiny násilí
Fanaticky zamilován
2000 Láska na první pohled (TV film)
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Pokud věříš (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
Waiting for Michelangelo
1992 Ranění tučňáci
1989 Niagara Strip (TV film)

TV seriály

2010 Living in Your Car (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
It's Because I'm Gay, Right? (S02E13)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace