foto

Wolf Siegelmann

  • nar. 1958
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Die Toten am Meer (TV film)
Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
2019 Tatort - Der Pakt (TV film)
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
Tatort - Söhne und Väter (TV film)
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Ein gefährliches Angebot (TV film)
2015 O princezně Amélii (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
2013 Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
Tatort - Adams Alptraum (TV film)
Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
Tatort - Melinda (TV film)
2012 Tatort - Todesschütze (TV film)
Tatort - Verschleppt (TV film)
2011 Tatort - Heimatfront (TV film)
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2010 Tatort - Heimwärts (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Tatort - Blinder Glaube (TV film)
2007 Místo činu - Prst (TV film)
2006 Francouzské polibky (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2005 Most k srdci (TV film)
2004 Problemzone Schwiegereltern (TV film)
2003 Auch Erben will gelernt sein (TV film)
2002 Spoutané srdce (TV film)
Tödliches Vertrauen (TV film)
2001 Die Hunde sind schuld (TV film)
Liebesschuld (TV film)
Polizeiruf 110 - Fliegender Holländer (TV film)
2000 Místo činu: Berlín - Dědek (TV film)
Polizeiruf 110 - Bruderliebe (TV film)
Polizeiruf 110 - La Paloma (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Kopfgeldjäger (TV film)
Tatort - Mordfieber (TV film)
Tatort - Traumhaus (TV film)
1998 Místo činu: Brémy - Přímo do srdce (TV film)
Polizeiruf 110 - Mordsmäßig Mallorca (TV film)
Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
Zakázaná láska (TV film)

TV seriály

2018 Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
Tod einer Studentin (E75)
Preis der Schönheit (E74)
2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Familie (S02E04)
Das Cello (S02E03)
Anatomie (S02E02)
další epizody (4)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Das Scheusal (E13)
2011 Sami proti času (TV seriál)
Elf Uhr (S02E04)
Acht Uhr (S02E01)
Das Duo (TV seriál)
Liebe und Tod (E22)
2009 Commissario Laurenti (TV seriál)
Totentanz (E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Geschlechterkrieg (E42)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
Sippenhaft (E31)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
Der Verdacht (E27)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Zwei Brüder (TV seriál)
Mörderische Rache (E14)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky