foto

Elsie de Brauw

  • nar. 1960
    The Hague, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Het leven is vurrukkulluk
2017 Verdwijnen
2015 Prins
2013 Speelman
2008 Nowhere Man
2007 Tussenstand
2004 Modrý pták (TV film)
2003 Cloaca (TV film)
2001 Uitgesloten (TV film)
1999 Lopen
Maten (TV film)
1997 Zonder Zelda
1996 Lieve Aisja (TV film)
1995 Antonia
1994 Baby huilt, De

TV seriály

2011 Lijn 32 (TV seriál)
2010 In therapie (TV seriál)
2002 Ik ben Willem (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Een galerij (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace