foto

Frank Seppeler

  • nar. 1968
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
2014 Fénix
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
2007 Mein Mörder kommt zurück (TV film)
2006 Ein starkes Team - Dunkle Schatten (TV film)
2005 Léto v Berlíně
2003 Světlo v temnotách (TV film)
1998 Move on up (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)

TV seriály

2014 Kobra 11 (TV seriál)
Rodinná oslava (S18E11)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der böse Blick (S04E01)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky